Cultureel Cafe met Tante ANS en de bosduvels

do 2 november 2017 - 20:00

Overal in de stad hangen de aankondigingen, en dat kan maar één ding betekenen: het volgende Cultureel Café komt eraan. Schrijf donderdag, 2 november in uw agenda. Dan is er weer een boeiend programma in café Loburg! De toegang is gratis en het publiek kan op elk moment in- en uitlopen.

Aan variatie geen gebrek bij de komende editie van het Cultureel Café! Poezie, zang, cabaret, pop en klassiek wisselen elkaar af, zodat iedereen wel iets van zijn gading vindt. En natuurlijk verwelkomt Anna Kluen de bezoekers op haar gitaar. Stadsdichter en vaste gast Martijn Adelmund verzorgt een deels muzikaal optreden en betovert zijn publiek met oud en nieuw werk.

A-capellagroep Dames & Heren zingt Nederlandstalige muziek met een cabareteske inslag, pop- en jazznummers. De arrangementen van deze liedjes zijn vaak van artistiek leider Herman Groenestein, geen onbekende in de Wageningse muziekwereld.

Derde op het programma is cabaretier Robert Derksen. Als acteur was hij al meerdere keren op tv te zien en ook was hij side-kick bij diverse radioprogramma's te horen. Zijn verhalen zijn persoonlijk en hij schuwt de confrontatie met zijn publiek niet. Zijn nieuwste cabaretshow "Rugzak" is net als zijn vorige voorstellingen een mix van humor en diepgang. U bent gewaarschuwd!

Een klassieke bijdrage komt deze avond van het Serrekwintet, dat bestaat uit vijf vrouwen uit Wageningen en omgeving. Op twee violen, een cello, een klarinet en een altviool spelen zij zowel klassieke als moderne klassieke muziek.

Heel iets anders is de afsluiter van de avond: Tante ANS en de Bosduvels.  ANS staat voor Asha, Nick en Sjoerd, drie (voormalige) studenten die ooit begonnen als gala-gelegenheidsbandje. Daarna wisten zij van geen ophouden. Hun repertoire bestaat uit popliedjes uit allerlei genres die zij, begeleid door twee gitaren, meerstemmig zingen. Meezingen mag!

DATUM: donderdag 2 november 2017
TIJD: 20:00 uur
ENTRREE: gratis