LoburgLive 4th Anniverary: Highway To Rosie

vr 1 september 2017 - 23:00

4 jaar LoburgLive en ook al voor de vierde keer op het LoburgLive podium! Onze absoluut favoriete band uit het hoge noorden: Highway To Rosie!
Jan, Bernold, Sjouke, Tjeerd  en Gerben gaan er ongetwijfeld weer een groot feest van maken.

Highway To Rosie is medio 2006 is ontstaan. De coverband speelt voornamelijk de nummers uit de eerste jaren van AC/DC, de wilde, rauwe, met whisky doordrenkte rock-'n-roll uit het Bon Scott tijdperk.

In de jaren dat de band nu bestaat heeft ze inmiddels een super reputatie opgebouwd op festivals, biker-meetings en in kroegen door het gehele land en in het buitenland. Naast het enthousiasme komt dit komt zeker ook door de sound van de band die het origineel behoorlijk benaderd. 

Met veel passie en speelplezier worden de traditionele nummers als Highway To Hell en Whole Lotta Rosie afgewisseld met nummers die AC/DC eigenlijk nooit live speelde, zoals Kicked In The Teeth en Night Prowler. Ook nummers als Back In Black en Thunderstruck worden natuurlijk niet vergeten. Dit zorgt al snel voor een hete, dampende sfeer waarin het gegarandeerd onmogelijk is om stil te zitten!

Dus heb je zin in een avondje ouderwetse rock-'n-roll? Kom kijken, luisteren en headbangen bij Highway To Rosie, de tribute to AC/DC!!

DATUM: vrijdag 1 september 2017
TIJD: 23:00
ENTREE: gratis