Sylvester Jam Session

wo 27 december 2017 - 20:00

Op 27 december aanstaande houden we onze SYLVESTER JAM in Cafe Loburg.

Onder leiding van de Gatehouse Bluesband zal er mogelijkheid zijn te jammen.
Muziekstijlen waarop we gaan jammen zijn niet alleen Blues, maar ook Rock, Soul en Funk, we proberen er met zijn allen een te gekke Jam van te maken.

Dansen gaan we er ook op, want zo kunnen we de pondjes van de Kerstdagen weer kwijt raken. Je kan je aanmelden als band om een blok van 30 minuten te spelen, een goede TRY-OUT voor je band. Ook is het mogelijk je als losse muzikant aan te melden, zodat er met muzikanten onderling leuke groepen samengesteld kunnen worden. De huisband assisteert hierbij om tot een goed lopend geheel te komen. Er is uitgebreide backline aanwezig, maar neem wel je eigen instument mee. 

We gaan nog een keer knallen voor het jaar om is - komt allen!

De huisband opent om 20:30 - 21:00 uur met een fijn stukje bluesmuziek. Daarna gaat de jam loos ca 21:30 uur – 01:30 uur. Er zullen verschillende bands spelen (ieder een blok van zo'n 30 minuten). Er is mogelijkheid voor losse muzikanten om groepjes te vormen om te spelen (blokjes van 20 minuten). Daarbij assisteren de huisbandleden. Aanmelden kan via Facebook, website, of op de avond zelf.

DATUM: woensdag 27 december
TIJD: 20:00 uur
TOEGANG: gratis