Cultureel Café 7 november

do 7 november 2019 - 20:30

Op donderdag 7 november is er weer een Cultureel Café. Het accent ligt deze keer op zang en muziek.

Het programma begint om 20.30 en de toegang is gratis.

Laat u bij binnenkomst verrassen door een optreden van een leerling van het Steck, het Cultuur Collectief Wageningen. 

Ivanka de Ruijter, stadsdichter van Wageningen, kent u inmiddels. Zij verzorgt samen met Annie van Gansewinkel, schrijfster in Wageningen, een poëtisch optreden. Een thema Heimwee, niet alleen kinderen maar ook volwassenen hebben er last van, zal worden belicht.

Een heel bekend gezicht neemt in deze editie afscheid van het Cultureel Café. Vaste columnist Jean Gardeniers, die jarenlang het publiek van Het Cultureel Café liet nadenken over de actualiteit in en buiten Wageningen, draagt het stokje deze avond over aan Klaas de Vries.

Al 34 jaar bestaat het vrijetijdskoor The Jolly Singers. De ca. 35 leden komen uit Wageningen en zingen populaire muziek, vier- of tweestemmig, bijna alles a capella en soms met solist(en) en pianobegeleiding. Dat wordt dus een gezellig vol podium.

Een Latijns-Amerikaanse band sluit de avond af. Los Paja Brava is een internationale groep, geboren in het hart van Rotterdam, ontstaan door het samenkomen van bevriende muzikanten uit verschillende landen uit Latijns-Amerika en Europa. Een explosie aan ritme, energie en heerlijke sfeer! Als niemand z’n schoenen kapot danst, is voor Los Paja Brava de avond niet geslaagd. Tip: trek oude schoenen aan!

DATUM: donderdag 7 november 2019
TIJD: 20:30 uur
ENTREE: gratis