Heerenstraat Bevrijdingsfestival

ma 5 mei 2014 - 12:30

Op bevrijdingsdag 5 mei zal er een fantastisch programma zijn op het Heerenstraat podium:

13:00-14:00 Pioneers Town
Het spits wordt afgebeten door het Veenendaals Pioneers Town. Een ambitieuze indierock band die hoge ogen gooide op het LocalHeroes festival waar ze van zowel de jury als het publiek de tweede plek veroverden. Onlangs hebben ze een eerste EP uitgebracht, die ze natuurlijk ten gehore gaan brengen.

14:30-15:30 Unemployed in Hell
De grote verassing van het LocalHeroes festival was Unemployed in Hell uit Renkum. Dit singer-songwrites duo veroverde met overmacht zowel de jury als de publieksprijs tijdens het LocalHeroes festival. Ondanks hun jonge leeftijd (16 en 17 jaar!) zullen ze een set neerzetten waar de emotie vanaf spat. Komt dat zien!!

16:30-17:15 Ten Sleep
Na het defilé warmt de lokale trots Ten Sleep (voorheen BackAlive) het publiek weer goed op met de nieuwe sound van het eigen werk, waarmee ze overduidelijk het imago van coverband van zich afschudden.

17:45-19:00 Join The Cavalry
Om met de rock door te gaan brengt Join The Cavalry een spectaculaire show met 2 drummers, opzwepende riffs en de fantastische sound van frontwoman Astrid Kunst. Deze band heeft in Nederland laten horen dat ze een grote toekomst hebben.

19:30-20:30 Jasper Somsen
Na alle rock gaan we een andere kant op voor het avondprogramma. De lokale Jazz held Jasper Somsen speelt met zijn formatie heerlijke Jazz van hoog niveau, waarbij er de enorme kwaliteit van het podium spat.

20:45-22:15 Jules Deelder en de Deeldeliers
Rond kwart voor negen is het tijd voor een nationale bekendheid. Met niemand minder dan Jules Deelder en zijn Deeldeliers krijgen we een heerlijk optreden met Jazz, gedichten en humor zoals niemand anders dat kan als hij.

22:30-00:00 Jimmy Glasmacher Soul 4 Soul
Als afsluiter staat niemand minder dan Wagenings rasmuzikant Jimmy Glasmacher op de bühne met een stel fantastische artiesten. Soul 4 Soul is de naam die ze deze formatie hebben gegeven en het belooft een opzwepend, funky einde aan een top programma te geven. 

 

DATUM: 5 mei 2014
TIJD: 12:30 uur
TOEGANG: gratis          

http://www.bevrijdingsfestivalwageningen.nl/heerenstraat/