Informatie avond Wageningen Woetstok 2015

do 20 november 2014 - 20:30

Informatie avond Wageningen Woetstok 2015

 

UITNODIGING VOOR ALLE WAGENINGSE MUZIKANTEN

Op zaterdag 20 Juni 2015 zal er voor de 2e keer het Wageningen Woetstok Festival gehouden worden op een buitenpodium in het Torck park. Opnieuw zullen Arie Jan Folkerts, Bob Koenders, Rien Bouwmeester en Casper Bijl in nauwe samenwerking met de LoburgLive werkgroep hun schouders onder dit festival gaan zetten.

Het slotakkoord van het Wageningen Woetstok festival dit jaar had nog niet geklonken op er werd al gesproken over een herhaling in 2015. In de periode daarna kregen we van alle kanten ideeën en mogelijkheden aangereikt om in 2015 opnieuw een te gek feest te gaan bouwen, voor Wageningse muzikanten, door Wageningse muzikanten.

De naam Wageningen Woetstok blijven we behouden maar zal in 2015 niet meer direct aan het Woodstock festival gekoppeld worden zoals in 2014. De werkthema’s dit jaar zijn: Britse en Amerikaanse Blues en Rock – Bands van het Motown label - en onze eigen Nederbeat, en dat alles uit de periode 1965-1975.

Wij zullen een lijst maken van 45 bands waar uit gekozen kan worden. Deze lijst zullen we op 20 november presenteren.De bedoeling is dan dat er een band of groep muzikanten een keus maakt voor één van deze bands om die op het festival te gaan vertolken. Uiteindelijk zullen er 12 acts voor het festival door ons gekozen gaan worden.

 Op donderdag 20 november aanstaande houden we de Wageningen Woetstok informatie avond in Café loburg. Wij verzoeken jullie muzikanten allen te komen. Aldaar worden onze plannen uit de doeken gedaan en is er een mogelijkheid om je als muzikant / band op te geven en tegelijk een keuze te maken wie je met je mede-muzikanten zou willen vertolken.

Op deze avond zullen ook de DVD’s van het Wageningen Woetstok festival 2014 aan de deelnemende bands worden uitgereikt, iedere band krijgt 1 DVD. Als je er meer wil hebben dan kan dat voor een klein bedrag.

Wij van de organisatie zijn druk geweest de emailadressen van de meeste Wageningse muzikanten te achterhalen. Daarin zijn wij grotendeels geslaagd. Mochten jullie nog muzikanten weten die wij over het hoofd hebben gezien, meld het ons of stuur deze uitnodiging door.

Onder aan deze pagina vindenjullie de bandlijst en het inschrijfformulier voor Woetstok 2015. 
Daarnaast is het ook mogelijk om je aan te melden via deze link.

 

Vriendelijke groet:

De 4 Hippies

(Arie Jan Folkerts, Bob Koenders, Rien Bouwmeester, Casper Bijl)

DATUM: donderdag 20 november
TIJD: 20:30 uur
TOEGANG: gratis