James Harman & Gene Taylor (USA)

zo 25 augustus 2013 - 16:00 tot 19:00

Zondag 25 augustus organiseren wij een geweldig muzikaal evenement in het vernieuwde Loburg. Ditmaal gaan we zondag niet jammen maar we kunnen zonder twijfel genieten van een spetterend optreden van twee oudgedienden in de blues: James Harman (USA) en Gene Taylor (USA). James (vocals & bluesharp) en Gene (vocals & piano) hebben hun sporen reeds verdiend in de blues..

James Harman is een vooraanstaande mondharmonica speler, songwriter, producer en bluesman. Hij is de harmonica speler op vele release van ZZ Top, opende shows voor Canned Heat en stond met Blues legendes als Big Joe Turner en Big Mama Thornton op het podium. Hij ontving veertien W.C. Handy Blues Award nominaties en speelde in 24 landen op tal van grote festivals. Onlangs verscheen een nieuwe live CD met de James Harman’s Bamboo Porch Revue: Live At Little Village.
 
Pianist Gene Taylor speelde bij Canned Heat, The Fabulous Thunderbirds en Blasters. Gedurende hun veertig jaar durende vriendschap heeft Gene Taylor & James Harman op talloze tours begeleid en ook nu komt hij dus mee op tour naar Europa.

Met z' n 2en hebben deze mannen 100 jaar blues ervaring op de grootste podia van de wereld. 
Samen staan ze garant voor een gezellige middag met hun onvervalste westcoast blues-klassiekers. Zij worden muzikaal bijgestaan door twee ervaren bluesmannen op gitaar en drums.

Dit belooft een absolute senstatie te worden. Komt dat zien!
http://www.jamesharman.com/
http://www.gene-taylor.com/

DATUM: Zondag 25 Augustus 2013
TIJD: 16:00 uur
TOEGANG: Gratis