Jasper Somsen invites ... Deborah Carter en Thijs Cuppen

zo 12 januari 2014 - 15:30 tot 18:00

Vanaf januari 2014 zal contrabassist & componist Jasper Somsen iedere maand zijn muziek ten gehore brengen op het podium van Café Loburg, in de serie Loburg Live. Op zijn uitnodiging brengt hij de beste Nederlandse jazzmusici samen in steeds weer verrassende samenstellingen.

Op zondag 12 januari zijn de speciale gasten de Amerikaanse zangeres Deborah Carter en haar pianist Thijs Cuppen.

Deborah Cater

Deborah Carter …
De afgelopen jaren was Deborah Carter te vinden op jazz podia en festivals in Nederland, Duitsland, Zuid Korea, Japan, Taiwan, Kroatie en vooral regelmatig in Spanje, waar zij ook lesgaf op diverse seminars en geeft zij masterclasses over de hele wereld. Deborah Carter brengt overduidelijk haar multiculturele ervaringen over in haar muziek. Zij is door Music Maker beschreven als “absolute top klasse”, en is een van de meest dynamische zangeres in de jazz scene

 

  

Thijs Cuppen

Thijs Cuppen …
Na een succesvol afgeronde studie psychologie gaat Thijs Cuppen jazz piano studeren aan het conservatorium van Amsterdam.  Vanaf dat moment wordt hij steeds actiever in de nederlandse jazz-scene met verschillende projecten. Naast diverse studio-projecten heeft hij diverse jamsessies in Amsterdam geleid en met bekende jazzmuzikanten samengespeeld. Hij speelt sinds 2002 in het Susanne Alt Quartet, waarmee hij veel heeft gespeeld op festivals in binnen-en buitenland, en werkt veel samen met vocalisten als bijvoorbeeld Deborah J. Carter, Pete Philly, Mathilde Santing en Maria Markesini.

Toegang tot deze heerlijke middag is op basis van entree van €10, waarbij uw eerste consumptie betaald is.

 DATUM:  Zondag 12 januari 2014
TIJD: 15:30
TOEGANG:  €10, incl. eerste consumptie

http://www.jaspersomsen.com/