Jasper Somsen invites ... Jeroen van Vliet (piano) en Etienne Nillesen (drums)

zo 2 november 2014 - 15:30

Vanaf januari 2014 zal contrabassist & componist Jasper Somsen iedere maand zijn muziek ten gehore brengen op het podium van Café Loburg, in de serie Loburg Live. Op zijn uitnodiging brengt hij de beste Nederlandse jazzmusici samen in steeds weer verrassende samenstellingen.

Deze kee zijn Jeroen van Vliet (piano) & Etienne Nillesen (drums) te gast.

Jeroen van Vliet 
Pianist Jeroen van Vliet won al vroeg 2 eerste- en twee solistenprijzen, hij werkt nu in de groepen van Eric Vloeimans, Simin Tander, en met de band Estafest! waarin Anton Goudsmit, Oene van Geel en Mete Erker. Hij bracht tot dusver 10 cd's uit, waaronder begin 2014 een solo-album en een trio-album. Hij is te horen op nog zo'n 50 andere cd-produkties, w.o. de Jasper Somsen Group CD: “Dreams, Thoughts & Poetry” (The Music of Enrico Pieranunzi). De laatste jaren tourt hij veel in het buitenland. o.a. met Eric Vloeimans' Gatecrash.

Etienne Nillesen 
De in Köln woonachtige Nederlandse drummer Etienne Nillesen staat bekend om zijn zeer inventieve speelstijl. Hij won vele prijzen en toerde door Europa, Afrika en Azië. De lijst van musici, waarmee hij o.a. speelde, is indrukwekkend: Simon Nabatov, Ernst Reijsiger, Tineke Postma, Eric Vloeimans, John Clayton en Simin Tander. Tevens is hij docent aan het ArtEZ conservatorium in Arnhem.

Toegang tot deze heerlijke middag is gratis.

DATUM:  Zondag 2 november 2014
TIJD: 15:30 
TOEGANG: gratis

http://www.jaspersomsen.com/

 
Jazz in WageningenSamen met  de Stichting Jazz in Wageningen wil LoburgLive de beste Nederlandse en internationale hedendaagse jazz en geïmproviseerde muziek in Wageningen laten klinken. Op de site van de Stichting Jazz in Wageningen vindt u nog veel meer interessante Jazz optredens in Wageningen