Jasper Somsen invites ... The Jasper Somsen Group

zo 9 februari 2014 - 15:30

Vanaf januari 2014 zal contrabassist & componist Jasper Somsen iedere maand zijn muziek ten gehore brengen op het podium van Café Loburg, in de serie Loburg Live. Op zijn uitnodiging brengt hij de beste Nederlandse jazzmusici samen in steeds weer verrassende samenstellingen.

Op zondag 9 februari zijn de speciale gasten Bert Lochs (trompet), Florian Zenker (gitaar) & Pieter Bast (drums). Vier leden van de Jasper Somsen Group.

Jasper Somsen Group

Jasper Somsen Group …

2009 was het jaar waarin de Jasper Somsen Group werd opgericht. Het eerste album: “Dreams, Thoughts and Poetry" (The music of Enrico Pieranunzi), in 2010, werd zeer goed in de nationale media ontvangen en door de componist zelf. In 2013 kwam er  een vervolg: “Sardegna”, dit keer met eigen composities van de bandleider en trompettist Bert Lochs.
Deze CD kreeg een gemiddelde **** rating in binnen- en buitenland. In Loburg zal de groep voor het eerst als kwartet optreden, zonder piano … wat de muziek zeker een vernieuwend perspectief en een prettig spannend karakter zal geven!  

Toegang tot deze heerlijke middag is op basis van entree van €10, waarbij uw eerste consumptie betaald is.

DATUM:  Zondag 9 februari 2014
TIJD: 15:30
TOEGANG:  €10, incl. eerste consumptie

http://www.jaspersomsen.com/