Jasper Somsen invites ... Anton Goudsmit (guitar) en Efraïm Trujillo (sax)

zo 9 maart 2014 - 15:30

Vanaf januari 2014 zal Jazzliefhebber en muzikaal genie Jasper Somsen zijn kunsten ten gehore brengen in de zaal van Loburg. Een steeds wisselend gezelschap van Jazz-musici komt op zijn uitnodiging optreden op het LoburgLive podium.

Op 9 maart staan Anton Goudsmit (guitar) & Efraïm Trujillo (sax) samen met Jasper op het podium

Anton Goudsmit 
Wie kent hem niet? Een musicus zo eigenzinnig en gepassioneerd als Anton Goudsmit is zeldzaam. Hij werd bekend mede door het succes van het Eric Vloeimans Quartet (jaren ’90) en groeide al snel door tot één van de iconen van de Nederlandse jazz. Met de Ploctones was hij al eerder te horen in de serie van Jazz in Wageningen 

Efraïm Trujillo
Efraïm is uiteraard veel meer dan de vaste sparring partner van Anton. Met de New Cool Collective Big Band won hij een Edison, hij tourde over de hele wereld en nam op met onder andere Bootsy Collins, Lester Bowie en David Murray. Daarnaast was hij jaren lang te horen in de huisband van Mijke’s Middag op Radio 6 met de Ob6essions.

Toegang tot deze heerlijke middag is op basis van entree van €10, waarbij uw eerste consumptie betaald is.

DATUM:  Zondag 9 maart 2014
TIJD: 15:30
TOEGANG:  €10, incl. eerste consumptie

http://www.jaspersomsen.com/

Jazz in WageningenSamen met  de Stichting Jazz in Wageningen wil LoburgLive de beste Nederlandse en internationale hedendaagse jazz en geïmproviseerde muziek in Wageningen laten klinken.
Op de site van de Stichting Jazz in Wageningen vindt u nog veel meer interessante Jazz optredens in Wageningen