Jasper Somsen invites ... Wim Bronnenberg (guitar) en Gé Bijvoet (piano)

zo 6 april 2014 - 15:30

Vanaf januari 2014 zal contrabassist & componist Jasper Somsen iedere maand zijn muziek ten gehore brengen op het podium van Café Loburg, in de serie Loburg Live. Op zijn uitnodiging brengt hij de beste Nederlandse jazzmusici samen in steeds weer verrassende samenstellingen.

Op zondag 6 april zijn de speciale gasten gitarist Wim Bronnenberg en pianist Gé Bijvoet. Zij werken al bijzonder lang samen, sinds het begin van de jaren ’90, en traden over de hele wereld op in diverse bezettingen.

Wim Bronnenberg
“In het rijtje van de Nederlandse topgitaristen - Ruller, Iterson - hoort Bronnenberg beslist thuis”, was in de pers te lezen. Wim speelde met Pat Metheny, de strijkers van het Concertgebouw Orkest, Eric Vloeimans, Michiel Borstlap, Toon Roos, Hod O’Brien en is op opnames te horen met Jim McNeely, John Ruocco, Alessandro di Liberto en veel meer.

 Gé Bijvoet
Won de Solistenprijs NOS Meervaart Jazz Festival en de Eerste prijs van het Festival International de Jazz Sorgues (Fr.). Hij speelde met o.a.  Dick de Graaf, Eric van der Westen, Bob Malach, Tony Lakatos, Gary Thomas, CoCo York en Masha Bijlsma. Hij is docent aan het Utrechts Conservatorium en schreef muziek bij talloze video- en filmproducties.


Toegang tot deze heerlijke middag is op basis van entree van €10, waarbij uw eerste consumptie betaald is.

 DATUM:  Zondag  6 april 2014
TIJD: 15:30 
TOEGANG:  €10, incl. eerste consumptie

http://www.jaspersomsen.com/

Jazz in WageningenSamen met  de Stichting Jazz in Wageningen wil LoburgLive de beste Nederlandse en internationale hedendaagse jazz en geïmproviseerde muziek in Wageningen laten klinken.
Op de site van de Stichting Jazz in Wageningen vindt u nog veel meer interessante Jazz optredens in Wageningen