Jasper Somsen invites ... Michiel Buursen Trio (CD presentatie)

zo 4 mei 2014 - 15:30

Vanaf januari 2014 zal contrabassist & componist Jasper Somsen iedere maand zijn muziek ten gehore brengen op het podium van Café Loburg, in de serie Loburg Live. Op zijn uitnodiging brengt hij de beste Nederlandse jazzmusici samen in steeds weer verrassende samenstellingen.

Op zondag 4 mei wordt de nieuwe CD “Awakenications” van het trio van pianist Michiel Buursen gepresenteerd, met Wim Kegel op drums.

Michiel Buursen
Na zijn studie aan het Hilversums Conservatorium ontving hij de Perspectiefprijs 1995, voor zijn muziek voor de dansgroep Opus One (Gerswin’s Porgy&Bess). In duo werkte hij intensief samen met Wim en Jasper, o.m. op zijn album “Dualogy” (de muziek van A.C. Jobim). Hij speelde met o.a.: Benny Baily, Hugh Masekela, Deborah Brown, Greetje Kauffeld, Denise Jannah, Edwin Rutten, Mark Murphy, Sister Sledge, Boney M, Cheb Douzi. Massada.

Wim Kegel
Wim is één van de meest creatieve drummers van de afgelopen 25 jaar, die de jazztraditie en zijn eigen progressieve stijl tot een geheel weet te smeden. Hij speelde met o.a. Ack van Rooyen, Pat Metheny, Clark Terry, Michael Brecker, Dave Liebman, Marc van Roon en de Findley Brothers. In Wageningen speelde hij met Jungle Boldie, met Tony Overwater en Maarten Ornstein.

Toegang tot deze heerlijke middag is op basis van entree van €10, waarbij uw eerste consumptie betaald is.

DATUM:  Zondag 4 mei 2014
TIJD: 15:30 
TOEGANG:  €10, incl. eerste consumptie

http://www.jaspersomsen.com/

Jazz in WageningenSamen met  de Stichting Jazz in Wageningen wil LoburgLive de beste Nederlandse en internationale hedendaagse jazz en geïmproviseerde muziek in Wageningen laten klinken.
Op de site van de Stichting Jazz in Wageningen vindt u nog veel meer interessante Jazz optredens in Wageningen