Jasper Somsen invites ... Tom Beek (sax) & Maurice Rugebregt (guitar)

zo 1 juni 2014 - 15:30

Vanaf januari 2014 zal contrabassist & componist Jasper Somsen iedere maand zijn muziek ten gehore brengen op het podium van Café Loburg, in de serie Loburg Live. Op zijn uitnodiging brengt hij de beste Nederlandse jazzmusici samen in steeds weer verrassende samenstellingen.

Op zondag 1 juni zijn de speciale gasten de vermaarde saxofonist Tom Beek en één van Jasper’s vaste sparing partners op gitaar: Maurice Rugebregt.

Tom Beek
Saxofonist Tom Beek treedt op, componeert en arrangeert, brengt zelf zijn muziek uit en organiseert concerten. Met zijn eigen trio, kwartet en kwintet, met Mike Boddé en Cor Bakker (theatertournee 2014), met DJ's en tientallen andere bands is hij dagelijks te vinden op de landelijke podia en in de studio's.
Het bezielde saxofoongeluid van Tom is regelmatig te horen in tv-tunes, films, commercials en op zo’n 200 cd’s. Tom maakte vier cd’s onder eigen naam: White and Blue (2005), Live under the Sun (2007), Big Time (2009) en Bliss (2012).

 

 

Maurice Rugebregt
Gitarist Maurice Rugebregt staat bekend om zijn subtiele en onderscheidende spel in zowel de Jazz-, Latin als popmuziek. Hij tourde in Thailand, Taiwan en Rusland met Laura Fygi en speelden tijdens het Jakarta Java Jazz Festival met de hammond organist Tony Monaco en drummer Harvey Mason.
De bijzondere CD “Sioh Maluku” wijdde hij aan zijn roots, de Molukken. In 2014 verschijnt zijn nieuwe CD “Next”. Maurice is docent aan de conservatoria in Amsterdam en Rotterdam.

 

 

Toegang tot deze heerlijke middag is op basis van entree van €10, waarbij uw eerste consumptie betaald is.

DATUM:  Zondag 1 juni 2014
TIJD: 15:30 
TOEGANG:  €10, incl. eerste consumptie

http://www.jaspersomsen.com/

Jazz in WageningenSamen met  de Stichting Jazz in Wageningen wil LoburgLive de beste Nederlandse en internationale hedendaagse jazz en geïmproviseerde muziek in Wageningen laten klinken.
Op de site van de Stichting Jazz in Wageningen vindt u nog veel meer interessante Jazz optredens in Wageningen