Jasper Somsen invites ... Angelo Verploegen (trumpet) en Ed Verhoeff (guitar)

zo 7 september 2014 - 15:30

Vanaf januari 2014 zal contrabassist & componist Jasper Somsen iedere maand zijn muziek ten gehore brengen op het podium van Café Loburg, in de serie Loburg Live. Op zijn uitnodiging brengt hij de beste Nederlandse jazzmusici samen in steeds weer verrassende samenstellingen.

Op zondag 7 september één van de beste en meest veelzijdige trompettisten van Nederland: Angelo Verploegen en de zeer begaafde gitarist Ed Verhoeff. Ze speelden samen in o.a. het Amsterdam Jazz Trio, met bassist Eric van der Westen.

Angelo Verploegen
Angelo Verploegen’s CV is zonder overdrijven duizelingwekkend o.m: The Houdini’s, Philip Harper, Bobby Watson, Kenny Drew jr., Brain Blade, Bob Brookmeyer, Amsterdam Sinfonietta, Jazz Orchestra Concertgebouw, Metropole Orkest, maar ook … Candy Dulfer, Frank Boeijen enTrijntje Oosterhuis. In 2012 was hij in Wageningen te horen met Kim en Erwin Hoorweg.

Ed Verhoeff
Ed Verhoeff staat bekend om zijn een zeer expressieve en eigen geluid: divers, intuïtief en krachtig. Hij werkt(e) samen met o.a. Nueva Manteca, Lucas van Merwijk, Hein van de Geyn, Alex Acuna, Andy Narell, John Abercrombie, Philip Catherine, Rick Margitza, Ivan Lins, het Metropole Orkest en Mathilde Santing.

Toegang tot deze heerlijke middag is gratis!

DATUM:  Zondag 7 september 2014
TIJD: 15:30 
TOEGANG:  gratis

http://www.jaspersomsen.com/