Jasper Somsen Invites: Anna Serierse, Tim Langedijk & Maurice Rugebregt

do 28 november 2019 - 20:30

In de jazzserie van LoburgLive ontvangt contrabassist Jasper Somsen op donderdagavond 28 november, om 20.30 uur, vocaliste Anna Serierse en de gitaristen Tim Langedijk en Maurice Rugebregt.

Anna Serierse (1993) behoort nu al tot de top van de Nederlandse jazzscene. De dochter van drummer Marcel Serierse en kleindochter van contrabassist Koos Serierse kreeg muziek met de paplepel ingegoten en verzilverde deze met haar prachtige, veelzijdige stem. Ruim voor haar masterexamen aan het Conservatorium van Amsterdam, ging ze op tournee door Europa en China en stond ze o.m. op het North Sea Jazz Festival.

De kenners en liefhebbers vinden gitarist Tim Langedijk een verademing. Diversiteit en zeggingskracht zijn uitgangspunten voor zijn Tim Langedijk Trio, waarmee hij meerdere uitstekende albums uitbracht. Tim trad al meerdere malen op in Loburg, in de serie Jasper Somsen Invites en de Nacht van de Jazz, o.a. met crooner Paul van Kessel. Tim is een veel gevraagd studiomusicus.

Maurice Rugebregt staat bekend als een specialist in de mainstream jazz, Braziliaanse muziek, al dan niet met een fraaie cross over naar zijn Molukse roots. Met zijn diepe vintage sound wist hij vele vocalisten tot grote hoogte te laten stijgen, waaronder Laura Fygi, Josee Koning, Deborah J. Carter en Denise Jannah. Ca. 15 jaar geleden startte de samenwerking met Jasper Somsen. Zij brachten een duo album uit: “Two’s Blues”, een ode aan de jazzgitaar legende Jim Hall.

Sinds 2014 organiseren Jazz In Wageningen en LoburgLive jazz concerten op de donderdagavond in Café Loburg. Jasper Somsen nodigt de beste Nederlandse jazzmusici uit in steeds weer verrassende samenstellingen.

DATUM: donderdag 28 november 2019
TIJD: 20.30
ENTREE: gratis.


Info: www.loburg.com | www.jazzinwageningen.nl