Jasper Somsen Invites: Peter Tiehuis & Marcel Serierse

do 9 april 2020 - 20:30

Jasper Somsen Invites... Peter Tiehuis & Marcel Serierse

In de jazzserie van LoburgLive ontvangt contrabassist Jasper Somsen op donderdagavond 9 april, om 20.30 uur, gitarist Peter Tiehuis en drummer Marcel Serierse.

Peter Tiehuis staat alom bekend als een meest gehoorde gitaristen in Nederland, in op de radio en TV. Al jaren is hij van vaste waarde bij het Metropole Orkest, Ilse de Lange, Trijntje Oosterhuis, Chris Hinze en speelde zelfs nog bij de voormalige nationale omroep bigband The Skymasters. Hij deelde het podium met Toots Thielemans, Benny Goodman, Freddie Hubbard, Stan Getz, Al Jarreau, Tina Turner, Chaka Khan, Mike Stern, Bob Mintzer, Jasper van ‘t Hof, Elvis Costello, Gino Vannelli, Randy Crawford, George Duke, Herbie Hancock en Steve Vai.

Na zijn studie bij Steve Gadd en Mel Lewis heeft Marcel Serierse zich ontwikkeld tot een van de veelzijdigste en meest gevraagde drummers van Nederland. Jimmy Heath, Ronnie Cuber, Randy Brecker, Bob Brookmeyer, Johnny Griffin, Michel Petrucciani en de NDR Bigband zijn maar enkele namen op zijn indrukwekkende CV. Marcel is docent aan het Conservatorium van Amsterdam. Jasper en Marcel stond samen op het podium met o.a. John Beasley, Maria Mendes en in 2016 in Loburg met pianiste/vocaliste Sanna van Vliet.

Sinds 2014 organiseren Jazz In Wageningen en LoburgLive jazz concerten op de donderdagavond in Café Loburg. Jasper Somsen nodigt de beste Nederlandse jazzmusici uit in steeds weer verrassende samenstellingen.

DATUM: donderdag 9 april, 2020
TIJD: 20:30
ENTREE: gratis

Info: www.loburg.com | www.jazzinwageningen.nl