Jasper Somsen invites ... Sanna van Vliet (pianiste/zangeres ) & Marcel Serierse (drums)

do 19 mei 2016 - 20:30

In de jazzserie van LoburgLive ontvangt contrabassist Jasper Somsen op donderdagavond 19 mei, Sanna van Vliet (piano & vocals) en Marcel Serierse (drums).

Sanna van Vliet studeerde zang en piano aan het conservatorium in Den Haag. Zij gaf concerten over de hele wereld. Ze trad op met o.a. John Engels, Jarmo Hoogendijk, Eric Ineke, Ben van den Dungen, Ack van Rooijen, Ruud Jacobs, Wouter Hamel en Cees Slinger. Sanna is docente aan de conservatoria in Amsterdam en Kopenhagen.

Na zijn studie bij Steve Gadd en Mel Lewis heeft Marcel Serierse zich ontwikkeld tot een van de veelzijdigste en meest gevraagde drummers van Nederland. Jimmy Heath, Ronnie Cuber, Randy Brecker, Bob Brookmeyer, Johnny Griffin, Michel Petrucciani en de NDR Bigband zijn maar enkele namen op zijn indrukwekkende CV. Marcel is docent aan het Conservatorium van Amsterdam. 

Jasper Somsen is meer en meer internationaal actief. Hij treedt o.m. twee keer op tijdens het komende North Sea Jazz Festival en tijdens de Robeco Zomerconcerten in het Concertgebouw. Het komende Amersfoort Jazz Festival deelt hij het podium met Cor Bakker en Fay Claassen. In september gaat hij met de Dutch Jazz Expedition naar Zuid Afrika. 

DATUM: donderdag 19 mei 2016
TIJD: 20:30
TOEGANG: gratis

http://www.jaspersomsen.com/

 
Jazz in WageningenSamen met de Stichting Jazz in Wageningen wil LoburgLive de beste Nederlandse en internationale hedendaagse jazz en geïmproviseerde muziek in Wageningen laten klinken. Op de site van de Stichting Jazz in Wageningen vindt u nog veel meer interessante Jazz optredens in Wageningen