LoburgLive 6 Jaar: Code Brood + JACK

za 7 september 2019 - 23:00

LoburgLive 6 Jaar: Woetstok Wageningen 2019 revisited met Code Brood + JACK !

Code Brood

Onder de naam Code Brood brengt Michel Peters, geflankeerd door zijn eigen Doreens Lisz en Judith, de grootste Rock’n’Roll Junkie uit de historie van de Nederlandse muziek, weer tot leven.
Daarbij ondersteund door 4 muzikanten uit de Skid Row van de Wageningse muziekscene, die zelf in hun late tienerjaren nog menigmaal op de brommer zijn geklommen om full Speed naar weer een concert van de legendarische Hot Shot Show Performer te gaan kijken.
En omdat ze nog steeds geloven dat ze kunnen winnen, gaat Code Brood die onuitwisbare indrukken van toen op U – als publiek – proberen over te brengen.
Dus dames: toupeer uw haar, en heren: haal uw strakke zwarte leren broek uit het vet, en op Saturday Night 7 september keren we weer even terug naar de late jaren zeventig, en houden we van elkaar zoals we van onszelf houden…

So be there!

Michel Peters: zang
Ed Dieckmann: gitaar
Martin Ruiter: bas
Joost Witte: drums
Eric de Zeeuw: piano
Lisz Siebenhaar: zang
Judith Taen: zang
Hanneke Kolkman: saxofoon

JACK

Onder verschillende namen, met wisselende formaties, is de band met frontman JACK vanaf 2009 actief. Als 13-jarigen stalen ze onder de naam Nobody bij Het Beste van Wageningen de show en wonnen de publieksprijs. In 2015 werd de band (inmiddels genaamd HOLLADAY) door Kunstbende verkozen tot Beste Band van Gelderland en speelden ze de Uitmarkt in Amsterdam plat.

In datzelfde jaar viel de band uit elkaar, en besloot frontman JACK (Jeroen Kok) samen met gitarist Rik Bouwmeester nieuwe versterkingen te zoeken, om in het najaar van 2015 een album uit te brengen. Met dit album maakte het collectief in 2016 furore in de Grote Prijs van Nederland, waar ze zich onder de beste 12 acts van Nederland mochten scharen. In maart 2019 kwam JACK met nieuwe muziek en grootse plannen voor de toekomst.

Maar na een muzikale reis van 10 jaar is het eerst tijd voor feest! En wat is een betere plek om dat te vieren, dan in de stad waar het allemaal begon. Op zaterdag 7 september gaat de band laten zien wat ze in huis hebben en brengen zij een stevige rockshow met de muziek van Kings Of Leon. De muziek leent zich niet alleen uitstekend voor een spectaculair uur feesten, dansen, en veel, veel gitaren, maar is ook door de jaren heen een grote inspiratiebron geweest voor de band.

Verwacht een meeslepende rock show met hits als ‘Sex On Fire’, ‘Use Somebody’ en ‘Pyro’, maar ook pareltjes als ‘Molly’s Chambers’, ‘Beach Side’ en nog veel meer!

De opstelling:

Jeroen Kok: zang
Rik Bouwmeester: gitaar & zang
Salle Zijlstra: gitaar
Luca Busch: bas
Finn Kramer: dDrums, zang


DATUM: zaterdag 7 september
TIJD: 23:00 uur
ENTREE: gratis