Sunday Afternoon Blues 25 mei

zo 25 mei 2014 - 15:00

Zondagmiddag 25 mei is er weer een blues jamsession in Café Loburg, één van Wagenings mooiste cafés. Hou je van blues, om mee te spelen of om alleen te luisteren, dan is dit jouw middag!

Wie houd er nu niet van speciale huisgemaakte Jam ?
Ja beste bluesvrienden, dit keer word het een bluesjamsession zonder special guest.
Maaaar met een speciale huisband : “The Underdogs” ..
Zij zullen dit keer de opening en sluiting doen van deze Bluesjamsession.
The Underdogs zijn: Jan Verkerk Zang & Drums – Hans van Riewald  Bas – Richard Leimena Gitaar – Bob Koenders Harmonica – Cor van der Waal Toetsen .
http://www.the-underdogs.nl 

Maar das nog niet alles.
Op 21 juni dit jaar is er het Woetstok festival in het Torckpark vlakbij Loburg, waar heel veel Wageningse muzikanten aan mee gaan doen kijk maar is op http://www.woetstokfestival.nl

Enkele van de acts die op dat festival mee gaan doen zullen tijdens onze Blues jamsessions  een klein voorproefje komen geven.
Zo verwachten wij in ieder geval Creedence Clearwater Revival en Canned Heat , Jimi Hendrix kijkt nog of hij een vervangende drummer kan vinden maar zijn komst is nog twijfelachtig.

Daarnaast kan er natuurlijk weer gewoon gejammed worden volgens het aloude recept 3 nrs,  max 15 minuten.

De warming up en cooling down dus gedaan worden door 'The Underdogs'

Backline, toetsen en drums zijn aanwezig maar natuurlijk wel je eigen instrument meenemen. Voor muzikanten die willen spelen zal er een lijst zijn waar je zelf je Naam, Instrument en/of Zang op kunt invullen zodat het voor ons makkelijker is nieuwe samenstellingen te maken. Om er voor te zorgen dat iedereen de gelegenheid krijgt om te spelen wordt er steeds na 3 nummers gewisseld voor een nieuwe groep muzikanten.

We beginnen om 15.00 uur en gaan door tot 18.00 uur. See you there to have fun!

Arie Jan, Rien, Bob, Michel

DATUM: zondag 25 mei 2014
TIJD: 15.00 
TOEGANG: gratis