Sunday Afternoon Blues 27 april

zo 27 april 2014 - 15:00

Zondagmiddag 27 april, de dag ná Koningsdag,  is er weer een blues jamsession in Café Loburg, één van Wagenings mooiste cafés. Hou je van blues, om mee te spelen of om alleen te luisteren, dan is dit jouw middag!

Hadden we vorige keer als primeur een dame op onze blues jamsessions dit keer hebben we weer een primeur namelijk een duo als special guests en nog wel een buitenlands duo, namelijk het Darville Duo uit Denemarken

In 2008 opgericht door Jacques Darville en Henrik Schwiecker beiden zang en gitaar. Dit van oorsprong  Deens / Amerikaans duo heeft in de loop der jaren een geheel eigen stijl ontwikkeld. Het Darville Dou wordt beïnvloed door traditionele blues, classic rock en een breed scala aan andere muzikale genres.
Jacques is een afgestudeerd muzikant van de Harland University in Detroit en woont al geruime tijd in Denemarken. Henrik begon als een tv-producent en editor, en speelde in verschillende formaties in Kopenhagen, waar hij zich tot een  sterke zanger en musicus heeft ontwikkeld.
Jacques en Henrik slagen er in om op een originele manier hun individuele muziek stijlen perfect op elkaar af te stemmen zowel instrumentaal als vocaal .
Hun debuut CD “Perseverance” is een melodieuze muzikale reis, waarbij elk nummer een eigen persoonlijkheid heeft, soms met een emotionele inhoud maar ook vol humor, zelfspot en plezier.
Het Darville duo speelden in 2008 op het Kopenhagen jazzfestival en in 2009 op het Kopenhagen Bluesfestival.
In 2010 leverde zij een bijdrage aan het "Copenhagen Blues Sessions" Complilatie-album met de beste van het beste van blues uit Denemarken.

Momenteel spelen zij regelmatig in de vermaarde Mojo Blues Bar in Kopenhagen en gaan ze regelmatig op tour in Europa.

De warming up en cooling down zal gedaan worden door the GATEHOUSE BLUES BAND.

Backline, toetsen en drums zijn aanwezig maar natuurlijk wel je eigen instrument meenemen. Voor muzikanten die willen spelen zal er een lijst zijn waar je zelf je Naam, Instrument en/of Zang op kunt invullen zodat het voor ons makkelijker is nieuwe samenstellingen te maken. Om er voor te zorgen dat iedereen de gelegenheid krijgt om te spelen wordt er steeds na 3 nummers gewisseld voor een nieuwe groep muzikanten.

We beginnen om 15.00 uur en gaan door tot 18.00 uur. See you there to have fun!

Arie Jan, Rien, Bob, Michel

DATUM: zondag 27 april 2014
TIJD: 15.00 
TOEGANG: gratis

https://www.facebook.com/pages/Darville-Duo/179225484714