Sunday Afternoon Blues Jamsessie 27 oktober

zo 27 oktober 2013 - 15:00 tot 18:00

Zondagmiddag 27 oktober is er weer een blues jamsession in Café Loburg, één van Wagenings mooiste cafés.
Hou je van blues, om mee te spelen of om alleen te luisteren, dan is dit jouw middag!

Speciale gast deze maand is Bas Kleine.

Bas Kleine Harmonica-Zang, (Amsterdam, 1963) wonende in Dokkum. Hij begon zijn carrière op een nogal bijzondere wijze door harmonica te spelen in de Nederlandse reggae band Brimstone. Een album en veel hartzeer later is Bas tijdens één van zijn tours in Ierland blijven plakken. Tijdens zijn twee jaar verblijf in het Emerald Isle maakte hij opnames met o.a. Mary Coughlan, Percy Robinson, Hugh McClean, en deed een ontelbaar aantal optredens. In deze Ierse leerschool periode inwikkelde hij zich tot een veelzijdig muzikant.
Terug in Nederland speelde Bas zo’n 150 shows per jaar met de blues-rock formatie Sugar Mama. Dankzij de Ierse contacten sloot Bas zich aan bij Albatross met wie hij regelmatig door Europa tourde. In het laatste decennium heeft Bas het podium gedeeld en studio werk gedaan met: The Marble Tones, The Juke Joints, Jean Paul Rena, Nico Wayne Toussaint, Andy Frasco, Barry McCabe, Molly Hatchett, Lynwood Slim, No Jacks, Hook Herrera.
En nog steeds leidt hij zijn huidige eigen band The Harmaniacs. Sinds kort is hij er trots op deel uit te maken van 'Livin Blues Xperience', in deze band, waar hij al in z’n jonge jaren groot bewonderaar van was, heeft hij de plaats ingenomen van de veel te vroeg overleden John Lagrand. En heet van de naald: sinds vorige week is hij door de Dutch Blues Foundation genomineerd voor de uitverkiezing 'Best Dutch Blues Harpist' (samen met o.a. Kim Snelten, Big Pete).

De warming up en cooling down zal gedaan worden door the GATEHOUSE BLUES BAND. 
Backline, toetsen en drums zijn aanwezig maar natuurlijk wel je eigen instrument meenemen. 
Voor muzikanten die willen spelen zal er een lijst zijn waar je zelf je Naam, Instrument en/of Zang op kunt invullen zodat het voor ons makkelijker is nieuwe samenstellingen te maken. 
Om er voor te zorgen dat iedereen de gelegenheid krijgt om te spelen wordt er steeds na 3 nummers gewisseld voor een nieuwe groep muzikanten. 

We beginnen om 15.00 uur en gaan door tot 18.00 uur. Let op!! Dus één uur eerder als vroeger!!
See you there to have fun!

Arie Jan, Rien
Bob, Michel

DATUM: zondag 27 oktober 2013
TIJD: 15.00
TOEGANG: gratis