Beth Hart door @Lynn

@Lynn - Beth Hart

 

“Leave the light on”: een lied van Beth Hart over hoe je in de meest duistere tijden altijd op zoek moet gaan naar een lichtpuntje. De band @Lynn staat klaar om, na een lange tijd van muzikale duisternis, licht te schijnen op het schitterende repertoire van Beth Hart. Waar ze zich normaal richten op jazz en soul, zal Woetstok 21 voor hen in het teken staan van blues en rock.

@Lynn bestaat uit een gemêleerd gezelschap van geboren en getogen Wageningers, studenten, oud-studenten en latere binnenstromers, allen met een diepe passie voor het maken van muziek, waarbij de band vernoemd is naar de repetitieruimte; de zolder van het huis van zangeres Lynn van Werkhoven.

Beth Hart schrijft haar nummers vanuit een diepe, gevoelige plek die veel luisteraars aanspreekt. Haar muziek is ruw en ruig, maar kent ook een fragiele en pure laag. Ondersteund door een sound van stevige bluesrock weet Beth Hart veel luisteraars op een bijzondere manier te bereiken.

Onze muziek is hard, luid en puur; verwacht van ons veel blues, gitaren en solo’s. We zijn geïnspireerd geraakt door Beth Hart’s energie op het podium en zullen alles op alles zetten om die ook op Woetstok aan iedereen te laten zien!

Band samenstelling:

  • Lynn van Werkhoven – Zang
  • Thom van Stralen – Gitaar
  • Arno Foppe – Toetsen
  • Roger de Bortoli – Basgitaar
  • Mathijs van den Adel - Drums
  • Sampoerna Soekhram - Percussie

Woetstok Wageningen 2021

DATUM: Zaterdag 11 september 2021
LOCATIE: 
Torchpark Wageningen