Jasper Somsen invites ... Ramón Valle and Haye Jellema

Sun 5 October 2014 - 15:30

From January 2014, jazz lover and musical genius Jasper Somsen will invite an ever changing group of Jazz players and singers on stage in Loburg from all over the world. A Monthly changing selection of artist will bring you the best in Jazz on the LoburgLive Stage.

Op zondag 5 oktober zijn de speciale gasten de Duits/Nederlandse pianist Ramón Valle en drummer Haye Jellema. Dit trio speelde tijdens de Uitmarkt 2013 twee keer voor een overvolle koorzaal in het Concertgebouw, Amsterdam. 

Ramón Valle

Ramón Valle
In 1984 studeerde Ramón af als klassiek pianist aan de Escuela Nacional de Arte in Havana, Cuba. Vervolgens toerde hij door heel Zuid Amerika met diverse ensembles.  In 1995 zette Ramón zijn eerste voet op Europese bodem waar hij met lovende kritieken werd ontvangen. In 1997 vestigt hij zich in Amsterdam en speelt in vele clubs en grote festivals van Scandinavië t/m Zuid Afrika, met zijn eigen formaties. Hij werkte samen met o.a. Roy Hargrove, Horacio ‘El Negro’ Hernandez, Eric Vloeimans, Tania Kross en Jesse van Ruller.

Haye Jellema
De Friese geboren in 1981 ging in 1999 naar Amsterdam om daar aan het Conservatorium van Amsterdam jazzdrums te studeren. Sinds zijn afstuderen (2005) is hij docent aan het Conservatorium van Amsterdam, en is hij live en op cd‘s te horen bij o.a. Mathilde Santing, Traeben, de Konrad Koselleck Bigband, Sven Ratzke en de Holland Bigband. Tevens heeft hij gespeeld met o.a. de NDR-bigband, Kenny Werner, Herb Geller, John Taylor, Jazzorchestra of the Concertgebouw, Dick Oats, Bob Mintzer, Jesse van Ruller, Michiel Borstlap, Erik Vloeimans, Benjamin Herman e.v.a.

 For this afternoon admittence is free.

DATE:  Sunday October 5,  2014
TIME: 15:30 
ENTRANCE: free

  http://www.jaspersomsen.com/

Jazz in WageningenTogether with the Foundation Jazz in Wageningen   LoburgLive wants to bring the best Dutch and international contemporary jazz and improvised music to Wageningen. Please check the site of Foundation Jazz in Wageningen   to find much more interesting Jazz performances in Wageningen